Svea Pixel - Logotyp
coffee

SVEA MAGASINET

Från företagsdröm till verklighet

Hej alla entreprenörer, småföretagare och solo företagare där ute! Har du känt den initiala glädjen och drömmen när du startade ditt företag – att bli din egen chef, ha flexibilitet i vardagen och kunna njuta av livet? Men kanske har verkligheten varit tuffare än förväntat, och de tekniska utmaningarna har kastat en skugga över ditt ägande.

En annan väg…

Om du längtar efter förändring och tror att det måste finnas en bättre väg, så har jag goda nyheter för dig! På Svea Pixel förstår vi utmaningarna som följer med företagande. Vi finns här för att underlätta din vardag och hjälpa dig frigöra tid från de tråkiga uppgifterna, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig och din verksamhet.

till framgång

Har du känt dig utarbetad och osäker när det gäller tekniska detaljer? Vi på Svea Pixel har lösningen för dig. Låt oss ta hand om din hemsida, uppdateringar, säkerhetskopieringar och nyhetsbrev till dina kunder. Vi erbjuder en smidig e-postplattform från Google, tillräckligt med lagringsutrymme för dina filer och möjlighet att hålla digitala möten eller seminarier.

Frigör tid för det riktigt roliga

Vårt mål är att ge dig verktygen för att frigöra tid från tråkiga måsten. Gå från en tråkig och ouppdaterad hemsida till en professionell plattform som skapar förtroende hos dina kunder. Vi förstår att företagande ibland kan kännas som en berg- och dalbana, men du behöver inte kämpa ensam.

Gör livet enklare

Jag ser Svea Pixel som det stöd jag själv hade önskat när jag startade mitt första företag inom inredning och design. Att kunna delegera det tekniska och tråkiga till experter hade underlättat min vardag avsevärt. Vi på Svea Pixel strävar inte bara efter att vara din webbpartner utan siktar även på framtida samarbeten med banklösningar och andra aktörer för att göra oss till din one-stop-shop.

Livet kanske inte alltid följer dina villkor, men med Svea Pixel som din partner blir företagsresan enklare och mer givande. Låt oss tillsammans skapa en smidigare och roligare väg till framgång!

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss direkt. Vi ser fram emot att vara en del av din företagsresa!

Andra läser

Svea Pixel - Digital förvalttning till Bostadsrättsföreningar

En helhetslösning för BRF-föreningar – Skapa en professionell hemsida utan tekniska kunskaper

Vi på Svea Pixel erbjuder en helhetslösning för BRF-föreningar där olika digitala tjänster kan anpassas efter era behov. Vi förstår att styrelsearbetet kan vara krävande och att det oftast görs ideellt. Därför har vi utvecklat tjänster som gör att ingen i styrelsen behöver ha förkunskaper om hur man uppdaterar en hemsida eller skickar digitala nyhetsbrev. Helhetslösningar för BRF-föreningar Med vår hjälp kan ni skapa en professionell hemsida för er bostadsrättsförening utan att behöva lägga ner timmar på att lära er

photo of a turtle swimming underwater

Ett Webbhotell med hjärta för samhället

Utmärkande oss från konkurrenterna När det kommer till att välja ett webbhotell, finns det många alternativ där ute. Loopia, One.com, och Strato är bara några av de konkurrenter som finns på marknaden. Men låt mig berätta för dig varför Svea Pixel inte är som de andra. Vi är inte bara ett webbhotell – vi är en rörelse som strävar efter att göra gott och ge tillbaka till samhället genom vårt engagemang för samhällsnyttiga ändamål. Vårt Hållbarhetsåtagande Först och främst är

pexels-photo-265667.jpeg

Professionell webbutveckling med fokus på WordPress

En professionell och effektiv hemsida är avgörande för företagets digitala närvaro. Det är inte bara en plats där företaget kan visa upp sina produkter och tjänster, utan det fungerar också som en viktig kanal för att nå och engagera potentiella kunder. En välformad hemsida kan hjälpa till att skapa ett starkt varumärke och öka företagets trovärdighet. Hos Svea Pixel är vi specialiserade på att erbjuda webbtjänster och skräddarsydda designlösningar för att hjälpa företag att bygga och förbättra sin närvaro online.

high angle view of a man

Priser på Webbhotell: Vad du bör veta och hur du undviker dyra överraskningar

Att välja rätt webbhotell är en viktig del av att skapa och underhålla en framgångsrik hemsida. Men när du jämför priser och erbjudanden kan det vara svårt att veta vad du egentligen får och hur mycket det kommer att kosta på lång sikt. I det här inlägget kommer vi att titta närmare på vad du bör kolla efter när du väljer webbhotell och hur du undviker dyra överraskningar när erbjudandet löper ut. Vad du bör kolla efter När du väljer

clock at 4:05

Vad kostar det att starta företag? Enskild firma vs. Aktiebolag

Att starta eget företag kan vara en spännande och givande resa för många. Det ger dig möjligheten att pröva din idé, vara din egen chef och slippa det traditionella 9 till 5-jobbet. Men innan du tar steget att starta ditt eget företag är det viktigt att du väljer rätt företagsform. Enskild firma eller Aktiebolag? När det kommer till att välja företagsform finns det olika alternativ att överväga. Två vanliga alternativ är enskild firma och aktiebolag. Enskild firma En enskild firma

Kontakta oss

Offert förfrågan

Fyll i dina uppgifter, så skickar vi en förfrågan till våra partners som återkommer till er med offert

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!