Svea Pixel - Logotyp
faceless woman using laptop while sitting on bed

SVEA MAGASINET

Kom Igång Med Effektiv E-Postmarknadsföring – En Enkel Guide

Hej där!

Att starta och driva ett framgångsrikt företag kräver inte bara kreativitet och engagemang utan även effektiva sätt att nå ut till din målgrupp. Ett kraftfullt verktyg för detta är e-postmarknadsföring och ett utmärkt val för att komma igång är Mailchimp. I det här inlägget kommer vi att utforska fördelarna med e-postmarknadsföring och varför Mailchimp kan vara din bästa vän på den resan.

Varför E-Postmarknadsföring?

1. Direkt Till Målgruppen: Genom att skicka e-post når du direkt ut till din målgrupp. Du kommer inte förlita dig på att de stöter på ditt innehåll på sociala medier eller din hemsida.

2. Personligt Engagemang: E-post ger en personlig ton och möjligheten att skräddarsy ditt budskap för varje mottagare. Det skapar en starkare koppling mellan dig och din publik.

3. Mätbara Resultat: Med e-postmarknadsföring kan du enkelt mäta öppningsfrekvens, klickfrekvens och andra viktiga mätvärden. Det ger dig insikter som kan användas för att finjustera din strategi.

Varför Mailchimp?

1. Användarvänlighet: Mailchimp är känt för sin användarvänlighet. Gränssnittet är intuitivt och enkelt att navigera, vilket gör det till ett perfekt val för både nybörjare och erfarna användare.

2. Automatisering: Automatisering är nyckeln till effektiv marknadsföring. Mailchimp erbjuder kraftfulla automatiseringsverktyg som sparar tid och ökar engagemanget.

3. Mångsidighet: Oavsett om du vill skapa nyhetsbrev, kampanjer eller automatiserade flöden, har Mailchimp de funktioner och verktyg du behöver för att lyckas.

Svea Pixel – Din Partner i E-Postmarknadsföring

Vi på Svea Pixel förstår vikten av att göra marknadsföring enkel för företagare. Därför erbjuder vi stöd för att komma igång med Mailchimp. Vi kan inte bara hjälpa dig att sätta upp ditt konto utan också administrera dina utskick. Du kan skicka oss texten, eller låta oss skapa den åt dig och sedan bekräfta den. Vi har skräddarsydda lösningar som passar alla behov och budgetar.

Gör e-postmarknadsföring till en kraftfull allierad för ditt företag med hjälp av Mailchimp och Svea Pixel. Enkelt, effektivt och personligt.

Hör av dig om du har några frågor eller om du vill ha hjälp att komma igång. Vi finns här för att göra din marknadsföringsresa smidig och framgångsrik!

Andra läser

Svea Pixel - Digital förvalttning till Bostadsrättsföreningar

En helhetslösning för BRF-föreningar – Skapa en professionell hemsida utan tekniska kunskaper

Vi på Svea Pixel erbjuder en helhetslösning för BRF-föreningar där olika digitala tjänster kan anpassas efter era behov. Vi förstår att styrelsearbetet kan vara krävande och att det oftast görs ideellt. Därför har vi utvecklat tjänster som gör att ingen i styrelsen behöver ha förkunskaper om hur man uppdaterar en hemsida eller skickar digitala nyhetsbrev. Helhetslösningar för BRF-föreningar Med vår hjälp kan ni skapa en professionell hemsida för er bostadsrättsförening utan att behöva lägga ner timmar på att lära er

photo of a turtle swimming underwater

Ett Webbhotell med hjärta för samhället

Utmärkande oss från konkurrenterna När det kommer till att välja ett webbhotell, finns det många alternativ där ute. Loopia, One.com, och Strato är bara några av de konkurrenter som finns på marknaden. Men låt mig berätta för dig varför Svea Pixel inte är som de andra. Vi är inte bara ett webbhotell – vi är en rörelse som strävar efter att göra gott och ge tillbaka till samhället genom vårt engagemang för samhällsnyttiga ändamål. Vårt Hållbarhetsåtagande Först och främst är

pexels-photo-265667.jpeg

Professionell webbutveckling med fokus på WordPress

En professionell och effektiv hemsida är avgörande för företagets digitala närvaro. Det är inte bara en plats där företaget kan visa upp sina produkter och tjänster, utan det fungerar också som en viktig kanal för att nå och engagera potentiella kunder. En välformad hemsida kan hjälpa till att skapa ett starkt varumärke och öka företagets trovärdighet. Hos Svea Pixel är vi specialiserade på att erbjuda webbtjänster och skräddarsydda designlösningar för att hjälpa företag att bygga och förbättra sin närvaro online.

high angle view of a man

Priser på Webbhotell: Vad du bör veta och hur du undviker dyra överraskningar

Att välja rätt webbhotell är en viktig del av att skapa och underhålla en framgångsrik hemsida. Men när du jämför priser och erbjudanden kan det vara svårt att veta vad du egentligen får och hur mycket det kommer att kosta på lång sikt. I det här inlägget kommer vi att titta närmare på vad du bör kolla efter när du väljer webbhotell och hur du undviker dyra överraskningar när erbjudandet löper ut. Vad du bör kolla efter När du väljer

clock at 4:05

Vad kostar det att starta företag? Enskild firma vs. Aktiebolag

Att starta eget företag kan vara en spännande och givande resa för många. Det ger dig möjligheten att pröva din idé, vara din egen chef och slippa det traditionella 9 till 5-jobbet. Men innan du tar steget att starta ditt eget företag är det viktigt att du väljer rätt företagsform. Enskild firma eller Aktiebolag? När det kommer till att välja företagsform finns det olika alternativ att överväga. Två vanliga alternativ är enskild firma och aktiebolag. Enskild firma En enskild firma

Kontakta oss

Offert förfrågan

Fyll i dina uppgifter, så skickar vi en förfrågan till våra partners som återkommer till er med offert

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!