Hoppa till innehåll

Svea Pixel

Svea Pixel - Logotyp

Skapa en professionell hemsida
för er BRF-förening!

Komplett lösning till endast 249 kr i månaden

Komplett lösning inklusive supportavtal och webbhotell.

turned on imac beside macbook on table

Endast 249 kr i månaden

På Svea Pixel donerar vi 1% av våra intäkter
till projekt för borttagning av CO₂

Vad är ett webbhotell?

Webbhotell är en plats där alla filer och data för er hemsida lagras och görs tillgängliga för besökare på internet.

Det är grundläggande för att er hemsida ska kunna nås och fungera smidigt för användare över hela världen.

Vad ingår i vårt supportavtal?

  • Problemåtgärdande: Vi står redo att hjälpa er att lösa alla typer av problem som kan uppstå med er hemsida.
  • Mjukvaruuppdateringar: Vi ser till att er hemsida alltid är uppdaterad med senaste versionerna av mjukvaran och säkerhetspatchar för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet.
  • Rådgivning: Vårt expertteam finns tillgängligt för att ge er råd och vägledning kring tekniska frågor och bästa praxis för er hemsida.
  • Felsökning: Om ni stöter på problem eller behöver hjälp med att identifiera och lösa fel på er hemsida, finns vi här för att stödja er genom processen.

Hur ökar en BRF-hemsida värdet på föreningen?

En professionell och lättanvänd hemsida signalerar till medlemmar och potentiella köpare att er förening är ordningsam och välskött.

Genom att erbjuda en plattform där ni kan dela viktig information, dokument och evenemang skapar ni öppenhet och engagemang inom föreningen. Dessutom minskar ni tröskeln för medlemmar att delta och bidra till föreningens verksamhet genom en användarvänlig hemsida.

Genom att låta Svea Pixel ta hand om er hemsida kan ni fokusera på det som är viktigt för er förening, utan att behöva investera tid och resurser på tekniska detaljer. Med vår låga månadskostnad och supportavtal får ni en trygg och professionell partner som ser till att er digitala närvaro är i toppklass.

Låt oss hjälpa er att skapa en hemsida som ökar värdet på er BRF-förening och underlättar styrelsearbetet. Välkommen till Svea Pixel – er digitala partner för en framgångsrik förening!

Varför välja Svea Pixel

Har du någongång varit med om att tekniken
inte varit med hela vägen?

Du har lagt massa tid på att föröka klura ut vad som blivit fel. Du känner att blodtrycket ökar och tillsut du kanske har löst det eller så inte. Med Svea Pixel behöver du inte slösa tid eller riskera hälsan på att felsöka problem som kan vara relaterade till webbhotellet eller din hemsida. Genom din prenumeration bidrar du till avlägsnandet av koldioxid i atmosfären och tar hand om din egna hälsa, bra eller hur? 

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!

Offert förfrågan

Fyll i dina uppgifter, så skickar vi en förfrågan till våra partners som återkommer till er med offert