Svea Pixel - Logotyp
Sveapixel - Tid är pengar

SVEA MAGASINET

Webbplats till nystartat företag

Vi förstår att som nystartad egenföretagare är din tid ovärderlig, och därför erbjuder vi en lösning som ger dig möjlighet att fokusera på det du är bäst på.

Mer Tid, Mindre Krångel!

Vi vet att äga och sköta en webbplats kan vara som att äga en bil – du måste hålla den i trim för att den ska prestera optimalt. Men vad om du kunde njuta av fördelarna med en välskött webbplats utan allt tekniskt krångel? Det är precis det vi erbjuder!

Så här fungerar det:

När du väljer att låta oss på SveaPixel sköta din webbplats tar vi hand om allt det tekniska, från underhåll till säkerhet. Vi erbjuder även hjälp med design och utveckling så att din webbplats alltid ser modern och professionell ut så att du slipper lägga ner tid på att uppdatera sidan.

Det är som att Leasa en bil – Men för Webbplatser!

Att prenumerera på våra webbplastjänster är som att leasa en bil. Du får tillgång till en pålitlig och välunderhållen digital plattform utan att behöva oroa dig för detaljerna. Vi sköter allt, så att du kan fokusera på att driva ditt företag framåt.

Frigör mer tid i ditt liv!

Din tid är värdefull, och vi är här för att hjälpa dig att frigöra mer av den. Kontakta oss redan idag för att ta det första steget mot en bekymmersfri och effektiv webbplats. Låt SveaPixel göra det tunga lyftet, så kan du ägna dig åt det som verkligen betyder mest för din verksamhet. Tid är pengar – låt oss hjälpa dig att spara båda! Kontakta oss redan idag.

Andra läser

Svea Pixel - Digital förvalttning till Bostadsrättsföreningar

En helhetslösning för BRF-föreningar – Skapa en professionell hemsida utan tekniska kunskaper

Vi på Svea Pixel erbjuder en helhetslösning för BRF-föreningar där olika digitala tjänster kan anpassas efter era behov. Vi förstår att styrelsearbetet kan vara krävande och att det oftast görs ideellt. Därför har vi utvecklat tjänster som gör att ingen i styrelsen behöver ha förkunskaper om hur man uppdaterar en hemsida eller skickar digitala nyhetsbrev. Helhetslösningar för BRF-föreningar Med vår hjälp kan ni skapa en professionell hemsida för er bostadsrättsförening utan att behöva lägga ner timmar på att lära er

photo of a turtle swimming underwater

Ett Webbhotell med hjärta för samhället

Utmärkande oss från konkurrenterna När det kommer till att välja ett webbhotell, finns det många alternativ där ute. Loopia, One.com, och Strato är bara några av de konkurrenter som finns på marknaden. Men låt mig berätta för dig varför Svea Pixel inte är som de andra. Vi är inte bara ett webbhotell – vi är en rörelse som strävar efter att göra gott och ge tillbaka till samhället genom vårt engagemang för samhällsnyttiga ändamål. Vårt Hållbarhetsåtagande Först och främst är

pexels-photo-265667.jpeg

Professionell webbutveckling med fokus på WordPress

En professionell och effektiv hemsida är avgörande för företagets digitala närvaro. Det är inte bara en plats där företaget kan visa upp sina produkter och tjänster, utan det fungerar också som en viktig kanal för att nå och engagera potentiella kunder. En välformad hemsida kan hjälpa till att skapa ett starkt varumärke och öka företagets trovärdighet. Hos Svea Pixel är vi specialiserade på att erbjuda webbtjänster och skräddarsydda designlösningar för att hjälpa företag att bygga och förbättra sin närvaro online.

high angle view of a man

Priser på Webbhotell: Vad du bör veta och hur du undviker dyra överraskningar

Att välja rätt webbhotell är en viktig del av att skapa och underhålla en framgångsrik hemsida. Men när du jämför priser och erbjudanden kan det vara svårt att veta vad du egentligen får och hur mycket det kommer att kosta på lång sikt. I det här inlägget kommer vi att titta närmare på vad du bör kolla efter när du väljer webbhotell och hur du undviker dyra överraskningar när erbjudandet löper ut. Vad du bör kolla efter När du väljer

clock at 4:05

Vad kostar det att starta företag? Enskild firma vs. Aktiebolag

Att starta eget företag kan vara en spännande och givande resa för många. Det ger dig möjligheten att pröva din idé, vara din egen chef och slippa det traditionella 9 till 5-jobbet. Men innan du tar steget att starta ditt eget företag är det viktigt att du väljer rätt företagsform. Enskild firma eller Aktiebolag? När det kommer till att välja företagsform finns det olika alternativ att överväga. Två vanliga alternativ är enskild firma och aktiebolag. Enskild firma En enskild firma

Kontakta oss

Offert förfrågan

Fyll i dina uppgifter, så skickar vi en förfrågan till våra partners som återkommer till er med offert

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!