Hoppa till innehåll

Svea Pixel

Svea Pixel - Logotyp

Integritetspolicy

Senast ändrad: 2024-02-06

Integritetspolicy för Svea Pixel

Vi på Svea Pixel värnar om din integritet och är dedikerade att skydda dina personuppgifter. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, delar och skyddar dina personuppgifter när du använder våra tjänster.

Insamling av personuppgifter

Vi samlar in personuppgifter för att tillhandahålla våra tjänster till dig som kund. Detta kan inkludera information såsom namn, kontaktuppgifter och domainadresser. Vi samlar endast in personuppgifter som är nödvändiga för att utföra våra tjänster och uppfylla våra åtaganden gentemot dig som kund.

Användning av personuppgifter

Vi använder de insamlade personuppgifterna för att tillhandahålla våra tjänster till dig och för att kommunicera med dig angående dina konton, transaktioner och supportärenden. Vi kan också använda personuppgifterna för att förbättra och anpassa våra tjänster samt för marknadsföringsändamål, om du har gett ditt samtycke till detta.


Hantering av cache för förbättrad webbplatsprestanda och användarupplevelse

Denna webbplats använder cache för att främja en snabbare responstid och en bättre användarupplevelse. Cachelagring skapar potentiellt kopior av alla sidor som visas på denna webbplats. Alla cachefiler är tillfälliga och nås aldrig av en tredje part, förutom vid behov för teknisk support från cachetilläggs-leverantören. Cachefiler löper ut efter en tidsperiod som angetts av webbplatsadministratören, men kan vid behov enkelt rensas tidigare av administratören. Det är möjligt att vi använder molntjänster från QUIC.cloud för att bearbeta och tillfälligt spara dina data.Se https://quic.cloud/privacy-policy/ för mer information.

Delning av personuppgifter

Vi delar endast dina personuppgifter med tredje parter i den utsträckning som är nödvändig för att tillhandahålla våra tjänster till dig. Detta kan inkludera att dela personuppgifter med betalningsleverantörer såsom Stripe för att behandla betalningar av prenumerationer och tjänster. Vi kan också dela personuppgifter med andra partners vid offerförfrågningar eller samarbetsprojekt, men endast om du har gett ditt samtycke till detta.

Skydd av personuppgifter

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot oavsiktlig förlust, förstörelse, missbruk eller obehörig åtkomst. Vi begränsar också åtkomsten till dina personuppgifter endast till behöriga personer som behöver använda dem för att utföra sina arbetsuppgifter.

Kontakt och frågor

Om du har några frågor eller funderingar angående vår integritetspolicy eller vår behandling av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på vi@sveapixel.se. Vi kommer att göra vårt bästa för att svara på dina frågor och lösa eventuella bekymmer så snabbt och effektivt som möjligt.

Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna integritetspolicy. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy med jämna mellanrum och rekommenderar att du regelbundet granskar den för att vara medveten om eventuella ändringar.

För ytterligare information om hur Hostinger hanterar personuppgifter, vänligen besök deras integritetspolicy på https://www.hostinger.se/legal/integritetspolicy.

Svea Pixel förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy med jämna mellanrum och eventuella ändringar kommer att publiceras här.

Offert förfrågan

Fyll i dina uppgifter, så skickar vi en förfrågan till våra partners som återkommer till er med offert

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!